• Resultaat gericht
 • Gratis proefles
 • Verantwoord bewegen
 • 100% persoonlijk en betrokken
 • Veilig en op maat

AWA OUTDOOR EVENTS

Zoekt u een andere invulling voor uw bedrijfsuitje?

Wordt het een middag vol creativiteit of gaat u liever voor een avondprogramma? Alles is mogelijk en u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wat denkt u van een workshop mountainbike of Bootcamp Experience? Wij kunnen bijna alle activiteiten op onze eigen locaties verzorgen maar ook naar u toe komen.

Bij AWA Outdoor Events faciliteren we u, zodat u in de gelegenheid bent om banden met uw medewerkers en/of relaties te versterken. Zoekt u een activiteit om meer begrip of een betere samenwerking te realiseren? Of wilt u teambuilding en beter leren communiceren met uw team? Dit kan, ervaar het zelf en ontdek de kant van uw collega’s. die u nog niet eerder had gezien.

Wij kennen een ongekend aanbod bijzondere uitjes waarmee u een onvergetelijke belevenis tegemoet gaat. U kiest, beleeft, geniet en wij doen de rest. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, laat u inspireren op de volgende pagina’s.

 

AVONTUUR & ACTIEF EVENTS

Saamhorigheid, precisie en een staaltje ruimtelijk inzicht.

SPORTIEVE UITDAGING EVENTS

Verantwoord bewegen voor echt iedereen met veel plezier. 

CREATIEVE ACTIVITEIT EVENTS

Laat de ware kunstenaar in je naar boven komen! 

STRAND SPEKTAKEL EVENTS

Blote voeten in het zand, tijd voor strand spellen.

INCENTIVE REIZEN EVENTS

Actief aan de slag met je collega's in een inspirerende omgeving! 

BEKEND VAN TELEVISIE  EVENTS

Geïnspireerd van TV. Zenuwslopende of spannende mogelijkheden! 

AWA OUTDOOR EVENTS

Gezelligheid kent geen grenzen!

Neem direct contact op

  Personal training is op reservering

  AWA OUTDOOR SPECIALS

  Speciaal voor u geselecteerd

  BOOTCAMP TRAINING

  Bootcamp Training De Awa Outdoor Bootcamp training is niet bedoeld om je af te breken. Nee beter is je mentaal en fysiek sterker maken. En dat doen wij!

  Buiten Sport - Personal, Small Group, Bootcamp, Mountainbike Training

  PERSONAL TRAINING

  Personal Training - We take care of you! Niet alleen scheelt het je tijd, je weet ook zeker dat het programma wat je draait voor jouw lichaam is opgesteld.

  SCHAPEN DRIJVEN WORKSHOP

  Een workshop schapen drijven is leuk als een teambuildingsactiviteit. Werk samen met een groep collega’s om de schapen zelf door een poortje te drijven of een groepje schapen van de kudde weg te leiden. Dat vraagt om leiding en samenwerking! Een leuke activiteit voor u en uw personeel!

  STRAND SPEKTAKEL EVENTS

  Ben je toe aan een leuke activiteit wat dacht u van een actief strandspektakel, laat u verrassen door onze mogelijkheden. Wij bieden van vlot varen, heuse strandzeskamp (watergames, touwtrekken) , Braziliaans voetbal of een ouderwets potje beachvolleybal aan. 

  AWA OUTDOOR SPECIALS

  Laat u inspireren.

  Wij kennen een ongekend aanbod bijzondere uitjes waarmee u een onvergetelijke belevenis tegemoet gaat. U kiest, beleeft, geniet en wij doen de rest. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, laat u inspireren

  X