• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

AWA Fitness service

Momenteel hebben de power walkers, runners en skeelereraars, de eerste 40 Almelose deelnemers van dit mooie traject, bij sportcentrum Obifit, hun project afgerond. Ze zijn zelfs zo enthousiast, dat zij ook zijn doorgegaan in de winter (power walking).

BLESSURES VOORKOMEN

Awa-outdoor heeft samen met Sport en gezondheidscentrum Fit Form te Enschede een outdoor sport traject gedurende de afgelopen 12 maanden georganiseerd. Op het gebied van power walking en body run, hebben deze twee samen een sportief trainingsevenement opgezet, waaraan de mensen die hier interesse voor hebben kunnen deelnemen. More to come in het volgende zomerseizoen.

Binnen en buiten

Er zal zowel binnen als buiten uw sport center, een trainingsprogramma lopen waarin de mensen optimaal begeleid worden, om na het project zelfstandig of met hulp van Awa-outdoor deze outdoor trainingsvorm, door te kunnen zetten. Uiteraard houden we je op de hoogte van deze ontwikkeling, en zullen onze gewone trainingsactiviteiten gewoon doorgaan. Bent u een sportschool houder en heeft u ook interesse in deze fitness service, mail dan naar ons / t.a.v. R Kooyman.

BLIJVEND AFVALLEN

Samen met fysiopraktijk de Bleek, werken we hard aan een project voor obesitas patiënten, maar ook de personen die gewoon blijvend willen afvallen, kunnen hieraan deelnemen. Wist u dat slechts 10% van alle mensen die een dieet volgen, blijvend resultaat hebben? Wij kunnen dit beter, u hoeft er alleen maar open voor te staan. Je kunt natuurlijk ook deze bedrijven vragen om info fysiopraktijk de Bleek, Awa Twenthe, de gezond gewicht coach.

Weight counseling is momenteel een hot item. Awa outdoor biedt u 3 pakketten aan: Win2Lose Weight en Obese(intensieve begeleiding)LIFESTYLE ADJUSTMENT, en detox 9, sneller methabolische veranderingen om daarna naar jou gezond eetpatroon te gaan. De 3, zodat wij in iedere prijsklasse u wat kunnen aanbieden. Alle pakketten gaan voor een niet goed? geld terug-garantie.

X