• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Jeugd bootcamp training

AWA Outdoor Sports een extra uur jeugd bootcamp aan. Bij de jeugd bootcamp training ga je in groepsverband aan de slag. Het is leuk, veilig en effectief. De jeugd zal met behulp van hun eigen lichaamsgewicht werken aan hun kracht, coördinatie en conditie. “Op een speelse manier leert AWA Outdoor Sports de kinderen de juiste technieken aan.

Gezond buitensporten

Weer of geen weer, bij AWA Outdoor Sports wordt er altijd gesport in de gezonde buitenlucht. “Iedereen kan meedoen, want je doet de oefeningen op je eigen niveau. Daarnaast kijk ik naar de persoon en zorg ervoor dat de oefeningen ook echt bij diegene passen.”

Alle leeftijden
Deze jeugd bootcamp training is geschikt voor kinderen van acht tot zestien jaar. De training wordt iedere maandagmiddag en woensdagmiddag gegeven van 16.30 uur tot 17.30 uur op het terrein van TexTownTigers/ AWA Outdoor Sports.

 

 

Gratis proefles
De kosten van de les zijn afhankelijk van de leeftijd. Voor jongere kinderen betaal je namelijk minder dan voor tieners. Liever eerst een keer uitproberen om erachter te komen of Jeugd Bootcamp! iets voor je kind is? Dat kan! Een proefles is gratis!

Note: afhankelijk van het aantal deelnemers, kan de tijd en/of dag worden gewijzigd.

 

X