Op zoek naar een goed personal trainer in Almelo?

Ben je op zoek naar een goede personal trainer in Almelo dat veel meer biedt dan fitnessapparaten, loopbanden en crosstrainers? Lees hier dan meer over AWA Outdoor Sports. Bij AWA Outdoor Sports focussen we ons voornamelijk op buitensporten. Denk aan hardlopen, mountainbiken, skeeleren, bodyrun en bootcamp. Bij ons sportcentrum in Almelo kun je kiezen uit vele diverse sporten die zowel gericht zijn op het verbeteren van je conditie als je kracht, behendigheid en lenigheid. Om je te helpen je doelen te bereiken, word je begeleid door ervaren en gecertificeerde trainers en specialisten. Ons team bestaat onder andere uit bewegingsexperts, fysiotherapeuten, sportbegeleiders, voedingsspecialisten en medici. Wat je doel ook is, je kunt altijd rekenen op deskundige begeleiding.

Conditietrainingen in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht is in onze ogen beter dan binnensporten. Daarom nemen we bij ons sportcentrum in Almelo mensen graag mee naar buiten om te hardlopen, wielrennen, mountainbiken, power walking of skeeleren. Deze sporten zijn een ideale manier om je conditie te verbeteren en een gezonder lichaam te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste techniek beheerst, krijg je altijd professionele begeleiding. Zo voorkom je niet alleen blessures, maar weet je ook hoe je goed aan je doelen kunt werken.

Krachttraining en conditietraining: perfecte combinatie voor een gezond lichaam

De combinatie van krachttraining en conditietraining is een ideale manier om te werken aan een strak, slank en fit lichaam. Deze combinaties komen geweldig naar voren in onze INsane, bootcamp en Bodyrun trainingen. Ons sportcentrum in Almelo biedt deze trainingen wekelijks aan. INsane is een hiit training waarbij je aan intensieve krachttraining doet. Bij onze bootcamp wordt er gewerkt aan je conditie, behendigheid, lenigheid en kracht. Als laatste hebben we de bodyrun waarbij je eerst een blok krachttraining hebt, waarna je onder begeleiding gaat werken aan je conditie. Uiteraard alles onder begeleiding van een enthousiaste trainer.

Wil je afvallen en voedingsadvies? Ook dan moet je bij ons sportcentrum in Almelo zijn

Wil je graag begeleiding omtrent voeding en afvallen? Ook hiervoor ben je bij ons sportcentrum in Almelo aan het juiste adres. Wij hebben een intensief voedingsbegeleidingsprogramma. Hierbij leer je in 3 fases hoe je gezond kunt eten en gewicht kunt verliezen. Daarnaast kun je ook kiezen voor Personal training. Hierbij krijg je voedingsadvies en een persoonlijk trainingsschema geheel op maat.

Sportcentrum Almelo

Wil je graag sporten bij ons sportcentrum in Almelo?

Wil je graag lid worden van ons sportcentrum in Almelo? Meld je dan aan via deze website of bel ons op: 06-53903664. Of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

X