• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Sportcentrum van AWA Outdoor Sports in Enschede biedt je meer

Het sportcentrum van AWA Outdoor Sports in Enschede biedt meer dan een fitnessruimte met toestellen. Wij zijn namelijk voorstanders van sporten in de buitenlucht. Om die reden bieden wij trainingsprogramma’s aan waarbij je er lekker in groepsverband op uit gaat. Bij ons sportcentrum in Enschede kun je terecht voor conditietrainingen en gecombineerde kracht- en conditietrainingen. Daarnaast kun je ook werken aan je behendigheid en lenigheid. Kortom: je leert alles om ervoor te zorgen dat je een ultiem fit en gezond lichaam hebt. Welke sport je ook kiest, je kunt altijd rekenen op professionele begeleiding van bijvoorbeeld sportbegeleiders, fysiotherapeuten, bewegingsexperts, voedingsspecialisten en medici.

Trek erop uit tijdens onze geweldige conditietrainingen

Heb je altijd al willen hardlopen of mountainbiken? Of doe je het al enige tijd, maar ben je toe aan meer uitdaging? Meld je dan aan bij ons sportcentrum in Enschede. Wij brengen buitensporten naar een hoger niveau door onze excellente begeleiding van professionals. Zo leer je jouw techniek te verbeteren en je resultaten te overtreffen. Onze buitentrainingen zijn onder andere: mountainbiken, skeeleren, hardlopen, wielrennen en power walking.

Ga voor meer kracht en conditie tijdens onze explosieve trainingen

Wil je meer kracht en een fit lichaam? Ook dan ben je bij ons sportcentrum in Enschede helemaal aan het juiste adres. Wij bieden geweldige trainingen aan in groepsverband waarbij je zowel werkt aan je conditie als aan je kracht, core, lenigheid en explosiviteit. Zo word je sterker en sneller tegelijk. Interesse? Bekijk dan eens onze Bodyrun, INsane en Bootcamp trainingen.

Liever 1 op 1 begeleiding? Kies dan voor personal trainer

Naast onze uitdagende trainingen in groepsverband, kun je ook kiezen voor individuele trainingen of trainingen in hele kleine groepen. In ons sportcentrum in Enschede kun je profiteren van effectieve en intensieve personal training voor redelijke prijzen. Inclusief bij de trainingen is het voedingsadvies.

Sportcentrum Enschede

Begeleiding nodig bij afvallen? Kies ook dan voor ons sportcentrum in Enschede

Wil je afvallen en daarnaast sporten? Meld je dan aan voor onze F.I.T. lifestyle coaching programma’s. In 3 fase gaan we je helpen naar een gezond gewicht. Voordat je begint, krijg je een total body scan zodat we precies in kaart kunnen brengen hoe gezond je lichaam op dit moment is. Hierna gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Kom je ook sporten in ons sportcentrum in Enschede?

Kom je ook bij ons sportcentrum in Enschede sporten om je lichaam gezonder en fitter te maken? Je kunt al lid worden vanaf 12 euro per maand! Bel naar: 06-53903664. Of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X