• Resultaat gericht
 • Gratis proefles
 • Verantwoord bewegen
 • 100% persoonlijk en betrokken
 • Veilig en op maat

OP ZOEK NAAR EEN SPORT  SPORTS

 

AWA Outdoor Sports Training Center houdt zich bezig met outdoor sporten gespecialiseerd in mountainbiken, lopen, rennen, fietsen, en vele andere vormen van outdoor sport.

Outdoor sport is niet alleen leuk het bevorderd meer de gezondheid dan binnensporten.
AWA outdoor bied ondersteuning en uitdaging.
Dit geld voor alle niveau’s van beginnende tot de geroutineerde sporters.

IS OUTDOOR SPORT IETS VOOR U?

Als u zich deze vraag stelt bent u al 90% op weg om aan de slag te gaan met outdoor sport. Vooral voor de net beginnende zijn deze trainings methodes een zeer veilige en betrouwbare manier om goed en gezond te starten, en vooral het vol te houden zonder die blessures of energie leegloop na een te fanatieke start, er meer plezier uit te halen en gezond bezig blijven is ons doel. Wat is uw doel?

OUTDOOR SPORT IS LEUK!

Voor de beter getrainde zijn er al meer trainingen op niveau, waar vooral de techniek en een gezonde uitbouw of juist onderhouding van het opgebouwde trainings niveau centraal staat. Dit kost in de begin periode altijd moeite, maar levert uiteindelijk een beter resultaat.

OUTDOOR SPORT IS GEZOND

U bepaald zelf uw intensiteit en inzet. AWA-Outdoor zal u uiteraard daarbij adviseren of uw doelstelling realistisch is. Maar ook onze personal trainer met vele jaren fitness les ervaring kan door AWA-Outdoor beschikbaar gemaakt worden.

Een team van gediplomeerde instructeurs, sportmasseur, fysiotherapeuten en bewegingsspecialisten zorgen ervoor dat u op welk niveau dan ook, een veilige en gedegen trainingsopbouw krijgt, een tussentijdse controle en evaluatie, en uiteindelijk u te behalen doelstelling. Dit zal voor een groot deel via het internet gaan, maar ook de techniektraining op locatie leren u heel veel nieuws.

SPORTEN & TRAINEN  SPORTS

Personal Training | Small Group Training | BodyRun | INsane | Bootcamp | PowerWalking | Mountainbike | Boks Fit  | Revalidatie Training | Jeugd Bootcamp Training

AANMELDEN GRATIS PROEFLES TRAINING

  Personal training is op reservering

  Starten Met Verantwoord Buiten Bewegen? Velen Beginnen Enthousiast En Met Veel Plezier, Maar Investeren Onvoldoende In Techniek Om Buitensport Langdurig Uit Te Oefenen. Wij Vinden Dat Het Beter Kan En Moet!​​

  Buiten Sport - Personal, Small Group, Bootcamp, Mountainbike Training

  DOELGERICHT MET RESULTAAT  SPORTS

  Wij werken altijd doelgericht met zichtbaar resultaat. AWA Outdoor Sports Training Center beschikt over een breed scala van buiten sport programma’s, die voor iedereen goed te volgen zijn. En juist voor mensen die verantwoord willen gaan bewegen of graag conditie willen opbouwen en dit graag in de buiten lucht doen bieden wij altijd maximaal rendement door uw persoonlijke trainingsplan.

  PERSONAL TRAINING

  Personal Training - We take care of you! Niet alleen scheelt het je tijd, je weet ook zeker dat het programma wat je draait voor jouw lichaam is opgesteld.

  INSANE TRAINING

  Onze visie over hoe een veilige en gedegen HITT Training eruit hoort te zien. Een workout waarin je kunt knallen, alleen jij bepaald hoe diep je gaat.

  BOKS FIT TRAINING

  Gewoon omdat het kan, intensieve boks training. Leer technieken en vergroot uw uithoudingsvermogen.

  AWA Outdoor Sports - BOOTCAMP TRAINING

  BOOTCAMP TRAINING

  Bootcamp Training De Awa Outdoor Bootcamp training is niet bedoeld om je af te breken. Nee beter is je mentaal en fysiek sterker maken. En dat doen wij!

  BODYRUN TRAINING

  Hardloop opbouw en loop technieken, korte interval trainingen onderbroken door core stability oefeningen. Een must voor duursporters.

  MOUNTAINBIKE TRAINING

  Techniek training. Alleen hierop kun je jezelf intens verbeteren, je kunt de technieken aanleren en inslijpen. Echter zal je nooit uitgeleerd raken.

  SMALL GROUP TRAINING

  Training in kleine groepen (max 6 personen), met persoonlijke begeleiding op maat. 

  YAY TRAINING

  Morgen gym, sporten buiten, combinatie les. alles kan als jij het maar kan…. geef je op en probeer het eens.
  Buiksessies afvaltraining conditionele training, jij vraagt wij draaien. 

  MEER INFORMATIE AANVRAGEN  CONTACT

  Wil je meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

  AWA Outdoor Sports Events Service Zorg

   Personal training is op reservering

   WAAROM KIEZEN VOOR ONS AWA OUTDOOR

   VERANTWOORD BEWEGEN

   ALTIJD GEDIPLOMEERDE INSTRUCTEURS  SPORTS

   KENNIS VAN ZAKEN

   ACTIEVE STURING OP TRAININGSRESULTAAT SPORTS

   VEILIG EN OP MAAT

   ACTIVITEITEN ZIJN VEILIG EN PERSOONSGEBONDEN SPORTS

   RESULTAAT GERICHT

   DOELGERICHT WERKEN  MET ZICHTBAAR RESULTAAT SPORTS

   EXPERT IN BELEVEN

   BEWEZEN ERVAREN VOOR OPTIMALE BELEVING EVENTS

   KWALITEIT VERZEKERD

   PERSOONLIJKE SERVICE VOOR ONZE KLANTEN SERVICE

   Lid worden van AWA Outdoor Sports

   Velen beginnen enthousiast en met veel plezier maar investeren onvoldoende in techniek om buiten sport langdurig uit te oefenen AWA Outdoor Sports Training Center vindt dat het beter kan! AWA Outdoor Sports Training Center biedt de basis van de verschillende buiten sporten aan, in een vorm die veilig en persoonsgebonden is. Onze trainingsmethodes zijn ontwikkeld voor de beginnende tot aan de (top)sporters. Wij werken met uitsluitend professionele en gediplomeerde instructeurs en zijn Sport Institute Europe gecertificeerd. We werken tenslotte met uw toekomst.

    

   NEEM CONTACT MET ONS OP  CONTACT

   Heb je nog een vraag over één van onze diensten en/of producten? Of wil je meer informatie of een vrijblijvend advies op maat? Onze medewerkers helpen je graag verder.

   Bel ons op nummer

   Telefoon: 0653903664

   Bezoek ons

   Hoofdkantoor: Kotkampweg 119, 7531 AS Enschede

   Stuur ons een email:

   info@awa-outdoor.nl

   X