• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

AWA Outdoor Sports & Training Center en BodyRun.

Hierin krijgt u een full body training, op zowel spierversteviging- als op conditioneel niveau. Er wordt begonnen met een krachtoefening training waarin alle spiergroepen op niveau worden gebracht. Dit kan zowel binnen als buiten gebeuren. Daarna worden de buikspieren (je core)even flink getraint, en alsof het niet genoeg is wordt er middels intervaltraining gelopen naar een opbouw van 12 minuten voor starters en 24 min. voor gevorderden. Ja u leest het goed dit alles gebeurd natuurlijk op uw eigen niveau.

hardlopen

AWA Outdoor Sports & Training Center en BodyRun.

GEZOND EN STERK LICHAAM

Op deze manier werkt u op een zeer leuke en effectieve wijze naar een zeer gezond en sterk lichaam toe. Stel u zich eens voor dat u in eens niet meer hijgend de trap ophoeft, of dat u na een griepje sneller, binnen no time, weer boven vrouw/man bent. Kortom u voorkomt vele lichamelijke problemen, die u bij een ongetraind lichaam of een eenzijdige training niet had kunnen voorkomen.

Hoe ziet de training eruit, we beginnen met een warming up. Verschillende oefeningen om het lichaam voor te bereiden. Dan volgt het kracht gedeelte, oefeningen zoals twist of step ups maar ook lunches, sqauts en push-ups kunnen overal in de omgeving gegenereerd worden. En weet je wat nou zo mooi is je bent continu buiten bezig in weer en wind maar ook op vele zomerse dagen.

Kortom je lichaam word niet alleen gezond van de training maar je immuunsysteem train je ook meteen. Natuurlijk is ook de winter een hele mooie periode om buiten te sporten. Hoe? Meld je aan en we leren het je, the save way.

GRATIS PROEFLES!

GRATIS PROEFLES!

Interval ren en looptraining

Het is al bewezen dat je op deze manier nog meer verbrand en zelfs nog even je verbranding op gang houd na de training. Deze sessies worden rustig opgebouwd eerst naar 12 min. en later naar 24 minuten, jou vrije keuze natuurlijk. De snelheid varieert van power walk naar run en sprints, altijd worden jou de juiste technieken aangereikt.
Ook altijd worden je buik en middenrif en onderrug spieren mee getraind. Je core moet er tenslotte ook goed uitzien. Deze gehele training word je natuurlijk bijgestaan door een ervaren gecertiviceerde instructeur, veiligheid staat zoals altijd bij Awa-outdoor op een hoog vaandel. Ook hier werken we met ons SIE veiligheids systeem, welke voldoet aan de iso 9001 norm.

VERSCHILLENDE LOCATIES

BodyRun worden wekelijks gegeven op verschillende locaties. Wij bieden BodyRun in Enschede en Almelo aan, op verschillende locaties aan en op verschillende tijden. Klik hier voor het actuele overzicht van onze trainingsmogelijkheden.

AANMELDEN

Geïnteresseerd in BodyRun, meldt je aan en ontvang een gratis proefles BodyRun bij jou in de buurt ! Wij zien u graag samen met ons sporten.

Bekijk agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X