• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Bootcamp Training

De Awa Outdoor Bootcamp training is niet bedoeld om je af te breken. Nee beter is je mentaal en fysiek sterker maken. En dat doen wij! De opbouw bestaat uit beginnend tot ver gevorderd: je verdient rangen naar mate je beter word. AWA Outdoor Sports & Training biedt deze ultieme workout in Enschede en Almelo aan.

PRIVATE BOOTCAMP

In de pre round word je voorbereid, je lichaam leert omgaan met belasting, je leert de oefeningen perfect uitvoeren, je leert tot hoever je kunt gaan, je leert vooral om veilig met je lichaam te bootcampen. Boven en onderlichaam- conditie en spieren- bewegingsanalyse en correct uitvoeren. Hier word jij geleerd hoe wat waar waarom, en zijn wij nog mild.

climbing monkey bars obstacle course in boot camp

GRATIS PROEFLES!

GRATIS PROEFLES!

Soldier Bootcamp

Bij de soldiers zijn de basisoefeningen bekend en worden goed uitgevoerd. De soldier weet hoe hij een oefening moet uitvoeren maar gaat nu in een hoger tempo werken. Er komt meer sprint en loopwerk (de techniek daarvan), de ademhaling, behendigheid en lenigheid, meer herhalingen, meer power .

CORPORAL BOOTCAMP

Het zwaardere werk ligt al klaar. En we leven bij CORPORAL BOOTCAMP ook nog eens minder met je mee. Zit je erdoor? so what! Daar kom je toch voor.

MAAR ER ZIJN WEL VOORWAARDEN!

De Deelnemers hebben de voorafgaande rangen met goed gevolg doorlopen, je moet het echt verdienen.
Alleen zo kunnen wij blessureleed beperken, en veiligheid waarborgen.

Geïnteresseerd, maak vrijblijvend kennis met ons of neem deel aan een gratis proefles. Wij zien u graag samen met ons sporten.

Wij bieden Bootcamp in Enschede en Almelo aan, op verschillende locaties aan en op verschillende tijden. Klik hier voor het actuele overzicht van onze trainingsmogelijkheden.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X