Op zoek naar Bootcamp in Almelo? Bezoek AWA Outdoor Sports

Bootcampen in Almelo? AWA Outdoor Sports is een trainingscentrum dat is gespecialiseerd in buitensporten, waaronder bootcamp. Zowel in groepsverband als individueel kun je bij onze Bootcamp in Almelo rekenen op professionele begeleiding en een persoonlijke trainingsgerichte aanpak. Bij AWA Outdoor Sports gaat het niet alleen om het trainen zelf. Wij hebben diverse specialisten in ons team die je naar de bootcamp in Almelo ook kunnen bijstaan in andere facetten omtrent bewegen en gezond eten. Wat dacht u bijvoorbeeld van voedingsadvies van onze voedingsspecialisten. Daarnaast bestaat ons team ook uit bewegingsexperts, sportbegeleiders en fysiotherapeuten. Wat je vraag over bewegen en voeding ook is, je kan altijd bij ons terecht. Interesse in onze Bootcamp in Almelo? Vraag een gratis proefles aan!

Bootcamp Almelo

Bootcamp training Almelo, de eerste ronde

Wil je jezelf mentaal en fysiek sterk voelen? Wil je jouw grenzen verleggen onder professionele begeleiding? Bezoek dan onze Bootcamp training in Almelo. Onze Bootcamp wordt verantwoord opgebouwd zodat jouw lichaam de tijd krijgt om aan de oefeningen te wennen. Op die manier weet je ook wat je lichaam aan kan. Dit leer je allemaal in onze Private Bootcamp. Tijdens deze beginners Bootcamp wordt er tevens een bewegingsanalyse uitgevoerd van je boven- en onderlichaam. Na 1 les weet je al hoe je conditie is en hoe de staat van je spieren is. De volgende lessen ga je samen met de groep proberen om sterker te worden en je conditie te verbeteren.

Bootcamp in Almelo voor gevorderden

Als je de basisoefeningen eenmaal onder de knie hebt, wordt het niveau wat opgekrikt. Zo wordt er bij de Soldier Bootcamp meer gesprint, gelopen en spelen behendigheid en lenigheid een steeds grotere rol. Daarnaast zal je kracht toenemen. Ben je klaar voor nog een stapje verder? Dan sluit je aan bij de Corporal Bootcamp waarbij je echt wordt gepusht om over je grenzen heen te gaan.

Overige aanbod van AWA Outdoor Sports

Bij ons kun je niet alleen terecht voor Bootcamp. Als je lid wordt, kun je ook deelnemen aan:

  • Hardlopen: loopprogramma
  • Bodyrun
  • INsane
  • Personal training
  • Mountainbiken
  • Skeeleren
  • Power walk

Probeer onze bootcamp in Almelo gratis uit!

Wil je eerst kennismaken met onze bootcamp in Almelo? Meld je via deze website dan aan voor een gratis proefles. De Bootcamp wordt ongeveer dagelijks op diverse tijdens gegeven. Bekijk onze agenda om erachter te komen op welke tijdstippen jij bij ons kunt aansluiten voor een sterker, fitter en flexibeler lichaam. Wij zien je graag terug bij onze bootcamp in Almelo.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

X