Bezoek AWA Outdoor Sports voor een professionele Bootcamp in Hengelo

Bij AWA Outdoor Sports kun je terecht voor diverse buitensporten. Welke sport je ook doet, je kunt altijd rekenen op professionele begeleiding. Daarnaast kun je ook een persoonsgerichte training krijgen die helemaal is afgestemd op jouw sportniveau. Zelfs wanneer je start met onze Bootcamp in Hengelo, krijg je een training op maat. Ons team bestaat uit verschillende specialisten die je ook in andere facetten omtrent gezondheid en beweging kunnen bijstaan. Denk aan hulp en advies van fysiotherapeuten, bewegingsexperts en voedingsspecialisten. Interesse in de Bootcamp in Hengelo? Meld je dan aan via deze website voor een gratis proefles.

Begin met je bootcamp training in Hengelo

Een Bootcamp is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal sterk te voelen. Je leert onder professionele begeleiding je grenzen te verkennen en te verleggen. Om dit te bereiken is het belangrijk dat jijzelf en je begeleider weet wat je huidige sportniveau is. Daarom is de eerste Bootcamp in Hengelo erop gericht om dit in kaart te brengen. Deze eerste training noemen wij Private Bootcamp waarbij we een bewegingsanalyse uitvoeren van zowel je bovenlichaam als je onderlichaam. Na deze eerste training weet je meteen hoe je conditie en je kracht is. Hierna ga je proberen om beide te verbeteren.

Bootcamp in Hengelo stap voor stap naar professional

Bij onze Bootcamp in Hengelo begint iedereen bij de Private Bootcamp. Wanneer je een niveau hoger gaat, leer je weer steeds meer. Het eerste niveau hoger is onze Soldier Bootcamp waarbij je conditie flink onder handen wordt genomen. Zo zul je meer rennen en sprinten. Daarnaast gaan we ook aan de slag met je lenigheid, kracht en behendigheid. Heb je alles goed onder de knie en krijg je het gevoel dat je stilstaat? Dan is het tijd voor nog een niveau hoger: de Corporal Bootcamp. Bij deze training leer je echt om over je grenzen te gaan om zo nog sterker, behendiger, leniger en sneller te worden.

Kies ook onze andere waanzinnige buitensporten

Je kunt naast Bootcamp ook nog uit vele andere waanzinnige buitensporten kiezen, altijd onder professionele begeleiding.

  • Hardloopprogramma’s
  • INsane
  • Bodyrun
  • Personal training
  • Power walk
  • Skeeleren
  • Mountainbiken

Bootcamp Hengelo

Meld je aan voor een gratis proefles voor Bootcamp Hengelo

Natuurlijk kun je bij ons eerst kennismaken met onze Bootcamp in Hengelo voordat je aan iets vast zit. Via deze website kun je jezelf aanmelden voor een proefles door op de betreffende button te klikken. Tevens kun je op deze website ook zien wanneer onze lessen worden verzorgd. Dit staat aangegeven in de agenda. Wij zien je graag bij AWA Outdoor Sports!

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

X