• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Waarom awa-outdoor running anders is?

EEN PROGRAMMA GEHEEL OP U GERICHT

Awa-outdoor biedt u niet alleen de loopopbouw aan, bij ons krijgt u een compleet pakket. U neemt deel aan de techniek trainingen wanneer u wilt, deze draaien in cyclus per moeilijkheidsonderdeel.

U ontvangt na de intake (nulmeting) een op maat gemaakt programma over wat en hoe u moet trainen om uw eigen conditie op peil/niveau te brengen. Je hoeft nooit alleen te trainen, dit is wel zo veilig en er zijn steeds meer deelnemers die ook op uw trainingsdagen trainen. MET ONZE POLAR SERVICE , krijgt u een heel mooi programma, zie onze; polar training

KORTOM:

– km training opbouw is wekelijks wanneer het u uitkomt
– altijd persoonlijk
– naar uw lichaam aangepast
– Wordt continu aan uw trainingsondervindingen bijgesteld

Techniek trainingen waar u aan deel gaat nemen zijn op dit moment nog niet vast ingevuld en zullen doordeweeks of weekends op verschillende tijden plaatsvinden. 5 tot 10km voor een beginnende loper, op de juiste en persoonlijke opbouw wijze is een specialisme van Awa Outdoor. Tevens snelheid verhoging voor de geoefende lopers.

De running clinic -langere techniek trainingen met een beetje meer- zijn er extra als middel en zeker ook om de al actieve runners, technieken aan te rijken waardoor ze beter gaan hardlopen .

Tevens zorgen wij ervoor dat u gemotiveerd blijft ook in de moeilijke periodes, met speciale trainingen ingelast, die wel heel bijzonder zijn: een loopclinic met Caimin Stevens, een body run dag voor hardlopers, klim en of road run’s, enz.

Deze clinic’s kunnen verwerkt worden in uw trainingsprogramma, en helpen u ook nog eens om uw trainingsprikkel te verhogen. Vele zijn u al voor gegaan en hebben op deze manier continu hun eigen conditie niveau verbeterd. Awa techniektrainingen helpen u, om al deze training moeiteloos en op uw eigen niveau, veilig, blessure vrij te kunnen doorloopen.

Dus geef je op kom kennis maken met Awa-runners.

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

Personal training is op reservering

X