• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wil je mountainbiken in Enschede? Word lid bij AWA Outdoor Sports

Als je graag je conditie wilt verbeteren en in de buitenlucht sport, dan is mountainbike in Enschede zeker iets voor jou. Bij AWA Outdoor Sports kan iedereen op het juiste niveau trainen. Het maakt dus niet uit of je een beginner bent of gevorderde: we zorgen er altijd voor dat je met een uitdaging op pad gaat. Alle groepen worden begeleid door een professionele trainer. Bij ons kun je deelnemen aan zowel marathon routes, downhill mtb en freeride. Wil je niet in een groep trainen, maar individueel aan de gang? Geen probleem! Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We zullen je bijstaan met essentiële tips zodat je jouw techniek kunt verbeteren en doelen kunt bereiken. Interesse in Mountainbike rijden in Enschede? Bel: 06-53903664.

De basistechnieken van goed mountainbiken leren in Enschede

Het lijkt misschien heel simpel, maar als je echt goed wilt mountainbiken in Enschede, is het zeker verstandig om dit eerst met de hulp van een professional te doen. Vooral beginners starten vaak verkeerd op de mtb. Bijvoorbeeld met een te gespannen houding. Wanneer je zo’n houding hebt, kun je de techniek nog zo goed toepassen, je kunt niet hetzelfde bereiken op de mtb dan tijdens een ontspannen houding. Dit is dus ook één van de eerste dingen die je leert. Daarnaast leer je essentiële technieken zoals remmen, bochten, klimmen, goed sturen, afdalen, traptechniek en houding.

Beheersing van je mtb en mountainbike voor gevorderden

Dacht je dat mountainbiken in Enschede alleen ging om ruige gebieden verkennen? Dan heb je het mis. Als echte mountainbiker kun je jouw mtb geheel beheersen. En hoe meer jij jouw mtb kunt beheersen hoe sneller, makkelijker en beter je zult fietsen. Dus ook deze technieken zijn essentieel om je vaardigheden en je niveau te verbeteren. Tijdens de mtb beheersing leer je onder andere: springen, draaien, stop pie, balanceren, wheelie, stunten en hoppen. Alle technieken van mountainbike in Enschede leer je van professionele trainers volgens een a-b-c methode. Hierdoor leer je jezelf telkens weer verbeteren, zodat je kunt blijven groeien.

Interesse in onze mountainbiketraining in Enschede? Vraag een proefles aan

Wil jij ook uitblinken tijdens het mountainbiken? Wil jij vaardigheden leren waarvan je niet eens wist dat je die ooit zou kunnen? Meld je dan aan voor onze mountainbiketraining in Enschede. Op dit moment is de eerste proefles geheel gratis! Je kunt je aanmelden via de website of bel naar: 06-53903664. Of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Mountainbike Enschede

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X