Personal trainer in Almelo nodig? AWA Outdoor Sports staat voor je klaar

Ben je op zoek naar een Personal trainer in Almelo? Wellicht dat AWA Outdoor Sports en trainingscentrum iets voor jou is! Bij ons kun je diverse outdoor sporten beoefenen. Daarnaast hebben wij professionele Personal Trainers in Almelo in dienst. Personal training is ideaal voor mensen die niet graag in groepen willen sporten. Daarnaast profiteren mensen met een drukke agenda vaak van onze personal training omdat het geheel is aangepast aan jouw tijdsplanning. In een uurtje per week kun je al werken aan de resultaten die je zo graag wilt bereiken. Wil jij jezelf laten begeleiden door onze personal trainer in Almelo? Meld je aan voor een gratis proefles of bel naar: 06-53903664.

Trainingsprogramma geheel op maat

Eén van de mooiste bijkomstigheden van Personal training in Almelo is dat je een trainingsschema geheel op maat krijgt. Voordat dit schema wordt samengesteld, wordt eerst bekeken wat je huidige sportniveau is, je sportachtergrond, doel en tijdsplanning. Wanneer het trainingsschema is opgesteld, wordt het uitvoerig met jou besproken en krijg je 1 op 1 begeleiding tijdens het sporten. Zo leer je wat de juiste houding is en word je constant gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Elke maand ontvang je een geheel nieuw schema dat telkens wordt aangepast aan je nieuwe sportniveau. Op die manier blijf je jezelf uitdagen en bereik je eerder je doelen. Tussentijds houden we je vorderingen goed in de gaten en zullen we je frequent wegen en meten en je conditie testen.

Voedingsadvies van jouw Personal trainer in Almelo

Alleen sporten met een Personal trainer in Almelo is niet voldoende om je doel te behalen. Als je echt snel en op een verantwoorde manier jouw gewenste lichaam wilt bereiken, is het ook nodig dat je voeding wordt aangepast. Bij onze personal training zit deze begeleiding erbij. Indien gewenst krijg je voedingsadvies om zo een gezondere leefstijl te realiseren. Tevens krijg je ook informatie over voedingssupplementen en welke supplementen je kunnen helpen om je resultaten sneller te bereiken.

Voor elk budget een passend pakket

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een Personal trainer in Almelo, hebben we de pakketten dusdanig samengesteld zodat het iedereen er gebruik van kan maken. Bekijk de pakketten op de website.

Een Personal trainer in Almelo inhuren? Meld je aan voor een gratis proefles

Je kunt via onze website jezelf aanmelden voor een gratis proefles met een Personal trainer in Almelo. Uiteraard kun je ons ook bellen: 06-53903664 of een e-mail sturen naar: info@awa-outdoor.nl.

Personal trainer Almelo

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

X