• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Op zoek naar een Personal trainer in Enschede? Bel naar AWA Outdoor Sports

Bij AWA Outdoor Sports hebben we het doel mensen te begeleiden naar een sportiever en gezonder leven. Als je een trainingscentrum zoekt dat je veel uitdagende sporten kan bieden met daarbij Personal training, dan zit je bij ons helemaal goed. Mensen die het druk hebben of graag individueel willen sporten, kiezen vaak voor een Personal Trainer in Enschede. Dit komt omdat je 1 op 1 training krijgt, die is aangepast op jouw niveau en tijdsplanning. In slechts een uurtje per week kun je al resultaten boeken op langere termijn. Heb je interesse in de begeleiding van een Personal trainer in Enschede? Bel dan naar: 06-53903664.

Een trainingsschema geheel afgestemd op jouw doelen en sportniveau

Een groot voordeel van trainen met een Personal trainer in Enschede is dat je een trainingsschema krijgt dat geheel op maat is. Dit houdt in dat het schema is afgestemd op jouw sportniveau, lichaam, doelen en tijdsplanning. Voordat het schema wordt opgesteld, wordt eerst met jou besproken wat je doelen zijn en word je huidige sportniveau bepaald middels bewegingsanalyse en spieranalyse. Vervolgens wordt het schema met je besproken en ga je samen met je trainer aan de slag. Tijdens het trainen leer je direct wat de juiste houding is of hoe je de oefeningen correct moet uitvoeren. Tevens zal je Personal trainer je stimuleren om het maximale uit de training te halen. Elke maand ontvang je een nieuw schema, zodat je elke maand weer een nieuwe uitdaging hebt.

Waarom voedingsadvies van jouw Personal trainer in Enschede van belang is

Met alleen sporten word je niet slanker. Het is van essentieel belang dat je ook je voeding aanpast. Dit betekent niet alleen minder eten, maar ook op de juiste manier eten. Zo heb je bijvoorbeeld voldoende eiwitten nodig om je lichaam te laten herstellen van de trainingen. Je Personal trainer in Enschede zal je hierin adviseren en bijstaan. Naast voedingsadvies ontvang je ook informatie over voedingssupplementen zodat je weet welke supplementen je kunt innemen voor nog beter resultaat.

Personal training beschikbaar voor elk budget

Doorgaans is Personal training behoorlijk prijzig. Maar gelukkig zijn onze Personal trainers in Enschede voor elk budget beschikbaar. Hiervoor hebben wij gezorgd door bepaalde pakketten samen te stellen. Voor meer informatie over deze pakketten kun je contact met ons opnemen.

Personal trainer Enschede

Neem contact op om een Personal trainer in Enschede in te huren

Wil je een Personal trainer in Enschede inhuren om je te helpen jouw doelen te bereiken? Neem dan eens een gratis proefles! Bel hiervoor naar: 06-53903664 of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X