Zocht je naar een Personal trainer in Hengelo? Bel AWA Outdoor Sports

Het is ons doel om mensen te helpen om sportiever te gezonder te worden middels professionele begeleiding in sporten en coaching in het eetpatroon. Als je onze Personal trainer inschakelt in Hengelo, krijgt u meteen beide. De redenen dat veel mensen kiezen voor Personal training zijn tijdsgebrek en de behoefte aan individuele training. Wanneer mensen 1 op 1 begeleid worden, wordt er nog meer aandacht besteed aan de persoonlijke doelen en het huidige sportniveau. Weinig tijd? Onze Personal trainer in Hengelo vraagt wekelijks slechts 1 uurtje van je tijd. Wil je graag deze intensieve, maar effectieve begeleiding? Bel dan naar: 06-53903664.

Krijg een trainingsschema op maat en 1 op 1 begeleiding

Hoewel je bij veel trainingen in ons trainingscentrum een schema op maat krijgt, is een trainingsschema van je Personal trainer in Hengelo echt helemaal op jou van toepassing. Eerst word je huidige sportniveau bepaald aan de hand van bewegingsanalyse en conditietest. Vervolgens worden je doelen uitgebreid besproken. Pas hierna wordt je trainingsschema opgesteld. Tijdens de training kun je genieten van de motiverende 1 op 1 begeleiding. De Personal trainer in Hengelo zal je constant begeleiden, zodat je de oefeningen goed uitvoert en je gestimuleerd blijft. Bijna niets is zo doeltreffend als deze manier van trainen. Elke maand ontvang je een nieuw trainingsschema, zodat jouw lichaam telkens weer geprikkeld wordt.

Essentieel voedingsadvies van je Personal trainer in Hengelo

Wil je zo snel mogelijk dichterbij je doel komen? Dan is het ontzettend belangrijk dat jouw voedingspatroon optimaal is. Dit betekent een goede verhouding van koolhydraten, vetten en eiwitten. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je de juiste hoeveelheid calorieën binnen krijgt. Alleen wanneer deze factoren in balans zijn, kun je sneller je doel benaderen. Om die reden ontvang je altijd voedingsadvies van onze Personal trainer.

Personal training is beschikbaar voor iedere portemonnee

Heb je niet zoveel geld te besteden, maar wil je toch graag een Personal trainer in Hengelo inschakelen? Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen de kans krijgt aan zijn of haar doelen te werken. Daarom hebben we ons best gedaan om pakketten samen te stellen die voor iedereen betaalbaar zijn. Bekijk op de website onze pakketten of bel voor meer informatie.

Personal trainer Hengelo

Klaar om jouw Personal trainer in Hengelo in te huren?

Ben je er eindelijk klaar voor om efficiënt te werken aan een gezonder, fitter en misschien ook wel slanker of strakker lichaam? Bel of e-mail ons dan om een Personal trainer in Hengelo in te huren. Telefoonnummer: 06-53903664. E-mail: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

X