• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Personal training

Personal Training voor iedereen toegankelijk. We leven tegenwoordig een snel bestaan, nauwelijks tijd voor een ander of jezelf, laat staan dat er tijd vrij gemaakt kan worden voor een uurtje sporten. Met een stok achter de deur, in de vorm van een personal trainer, zal dit een stuk eenvoudiger worden.

INDIVIDUEEL BEGELEID

Niet alleen scheelt het je tijd door individueel begeleid te worden, je weet ook zeker dat het programma wat je draait alleen voor jouw lichaam is opgesteld, zo kom je niet voor vervelende tijdrovende blessures te staan, en voel je je na iedere training weer enorm lekker. AWA Outdoor Sports & Training Center biedt u de opportunity om dit uurtje sporten te combineren met uw snelle bestaan. Niet alleen het sporten, maar alle facetten die een rol spelen in een gezond bestaan worden onder de loep genomen..

Kortom, een persoon die met u mee denkt (takes care of you!)

AWA Outdoor Sports & Training Center houd zich niet alleen bezig met het buiten sporten. Alles wat de mens stimuleert om gezonder te bewegen en vooral sporten op een gezond niveau, houd ons bezig. Op fitness gebied, op teamsport gebied, op outdoor sport gebied, AWA Outdoor Sports & Training Center heeft het meegemaakt of gedaan.
Wat is er lichamelijk voor jou mogelijk, waar stopt of stagneer je, en hoe kun je dit dan weer verbeteren. En zeker niet onbelangrijk hoe groot is je angst gen aanwezig.

Wanneer je gespannen op je mtb zit zal dit zeker invloed hebben op jouw techniek uitvoering, sterker nog dit komt weer terug in het gedrag van je mtb, iets wat ontspannen wel kan zal met een gespannen houding niet of nauwelijks lukken ondanks dat je de techniek goed toepast.

KWALITEIT EN PLEZIER

Ook op het medische sport vlak hebben wij al vele dingen bereikt, van een persoon snel uit een blessure halen tot een persoon met beperkingen toch kunnen laten sporten. Kortom als het mogelijk is en wij kunnen het begeleiding technisch aan, doen we het. maar altijd staat kwaliteit en plezier beleving op een hoog vaandel.

Ook bieden wij mensen met gezondheid problemen, de mogelijkheid om gewoon te kunnen sporten, uiteraard met een aangepast programma.

AWA Outdoor Sports & Training Center voor ieder wat wils.

Wat kunt u verwachten van Personal Training bijAWA Outdoor Sports & Training Center

Een maatplan voor doel(en) Hulp bij een gezonder eetpatroon (indien gewenst) Veel kennis over voeding Gegarandeerd uw einddoel halen*
Elke maand een nieuw trainingsschema, aangepast aan de dan geldende situatie. Uitdagende oefeningen Veel kennis over voedingssupplementen Functie: stok achter de deur
Ttesten en meten van vooruitgang Mental choaching, gedurende uw trainingsperiode Correcte uitvoering van de oefeningen, dit staat boven in begeleiding. Een training module die bij U past!

OVERIG

*uiteraard bent u wel zelf verantwoordelijk voor de afgesproken inzet.

Tevens hebben we getracht dit individuele programma voor iedereen financieel haalbaar te houden.

Volgens ons biedt het samengestelde pakket wel een mogelijkheid voor iedereen. Om er toch, het best mogelijke uit te kunnen halen.

De Personal Training worden wekelijks gegeven op verschillende locaties. Wij bieden Personal Training in Enschede en Almelo aan, op verschillende locaties aan en op verschillende tijden. Klik hier voor het actuele overzicht van onze trainingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd in Personal Training,  meldt je aan en ontvang een gratis proefles Personal Training bij jou in de buurt !  Wij zien u graag samen met ons sporten.

Wilt u nog meer informatie, neem dan contact met ons op. Of kijk nog even op onze personal-trainer Enschede. Personal training

GRATIS PROEFLES!

GRATIS PROEFLES!

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X