• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wil je Personal training in Almelo? Neem contact op met AWA Outdoor Sports

Ben je op zoek naar Personal training in Almelo? Neem dan contact op met AWA Outdoor Sports en trainingscentrum. Naast waanzinnige outdoor sporten bieden wij ook professionele Personal training aan in Almelo. Als je iemand bent die graag individueel wil trainen op tijden die jou het beste uitkomen, dan is personal training zeker jouw ding. De Personal trainer zal het sportschema aanpassen aan jouw lichaam, niveau en tijdsplanning. Heb je het druk? Geen probleem, in slechts 1 uur per week kun jij effectief je doel bereiken. Interesse in onze personal training in Almelo? Meld je via deze website aan voor een proefles.

Bij Personal training in Almelo krijg je een geheel schema op maat

Er is geen enkel sportschema dat zo op jou is aangepast dan de schema’s van onze Personal trainers. Om dit schema op te stellen worden eerst jouw doelen in kaart gebracht. Vervolgens wordt bekeken hoe je huidige conditie is en hoeveel kracht je hebt. Hierna wordt er een bewegingsanalyse uitgevoerd zodat achterhaald kan worden wat je lichaam al kan en welke lichaamsdelen misschien meer aandacht nodig hebben. Eenmaal het schema opgesteld, ga je sporten terwijl je geniet van een 1 op 1 begeleiding. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een oefening niet goed uitvoert of dat er iets misgaat: de personal trainer zal altijd aan je zijde staan. Elke maand ontvang je een nieuw schema, zodat je lichaam en geest geprikkeld en uitgedaagd blijven.

Bereik nog sneller je doelen door passend voedingsadvies

Bij jouw Personal training in Almelo kun je desgewenst voedingsadvies krijgen. Dit is zeker aan te raden. Pas wanneer je voeding optimaal is, zul je goede resultaten bereiken. Dit voedingsadvies is daarom essentieel en zit altijd in het pakket. Tevens krijg je bij onze personal training ook voorlichting over voedingssupplementen.

Personal training in Almelo past bij elk budget

Personal training kan duur zijn, maar niet die van AWA Outdoor Sports. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan werken aan een fitter en gezonder lichaam. Daarom hebben we geprobeerd om pakketten samen te stellen die passen bij elk budget. Meer informatie hierover vind je op de website.

Personal training Almelo

Neem contact op voor jouw Personal training in Almelo

Via deze website kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles. Je kunt ons ook bellen of e-mailen voor meer informatie over onze Personal training in Almelo. E-mail: info@awa-outdoor.nl. Telefoonnummer: 06-53903664.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X