• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wil je graag Personal training in Enschede? Neem contact op!

Wil je graag jouw doelen bereiken en een gezonder en fitter lichaam krijgen? Kies dan voor de Personal training in Enschede van AWA Outdoor Sports. Ons doel is jou te helpen om gezonder te leven en fitter te worden. Bij ons trainingscentrum kun je terecht voor vele uitdagende buitensporten en daarnaast bieden we ook professionele Personal training in Enschede. Wil je graag aan een fitter lijf werken maar wil je niet in groepsverband trainen, heb je weinig tijd en/of wil je graag 1 op 1 begeleiding? Dan is Personal training echt iets voor jou. In slechts een uurtje per week kom je gestaag dichterbij je doel. Interesse in onze Personal training in Enschede? Bel naar: 06-53903664.

Jouw doelen en sportniveau geheel verwerkt in jouw trainingsschema

Als je kiest voor onze Personal training in Enschede kun je rekenen op een trainingsschema dat geheel is aangepast aan jouw lichaam, doelen en sportniveau. Heb je bepaalde probleemzones of wil je bijvoorbeeld een sixpack? Geef het aan en je Personal trainer zorgt ervoor dat je een trainingsschema krijgt dat jouw doelen kan verwezenlijken. Tevens wordt er een bewegingsanalyse uitgevoerd, zodat je huidige sportniveau in kaart wordt gebracht. Elke maand krijg je een nieuw trainingsschema. Wanneer je gaat sporten krijg je constante 1 op 1 begeleiding zodat je uit elke training het maximale kan halen.

Personal training in Enschede is inclusief voedingsadvies

Je kunt alleen slanker, fitter en gezonder worden als je ook je voeding aanpast. Als je dit niet doet, gaan alle resultaten verloren die je zou bereiken met het sporten. Voeding speelt een erg grote rol in het bereiken van je doelen. Zeker wanneer je slanker of strakker wilt worden. Om die reden krijg je bij onze Personal training ook voedingsadvies. Daarnaast leer je welke voedingssupplementen je kunnen helpen om nog betere resultaten te bereiken.

Onze Personal training is voor iedereen betaalbaar

Personal training kan behoorlijk duur zijn, maar dit geldt gelukkig niet voor de Personal training in Enschede van AWA Outdoor Sports. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan werken aan een fitter lichaam, ook wanneer ze dit middels Personal training willen bereiken. Daarom hebben we diverse pakketten bedacht die bij elk budget passen. Meer informatie nodig? Bekijk de pakketten op de website of bel naar: 06-53903664.

Personal training Enschede

Klaar om te beginnen met jouw Personal training in Enschede?

Klaar om jouw doelen te bereiken? Neem dan contact op met ons om te beginnen met de Personal training in Enschede. Je kan ons bereiken op: 06-53903664 en info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X