• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wil je beginnen met Personal training in Hengelo? Lees hier meer!

Is het tijd om het roer om te gooien en wil je hierbij graag intensief begeleid worden? In dat geval kan Personal training je zeker helpen. Personal training is een perfecte manier om te werken aan een gezonder en fitter lichaam onder professionele begeleiding. Zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Vooral personen die het beste gedijen onder intensieve coaching (stok achter de deur) en weinig tijd hebben om veel te sporten, hebben erg veel baat bij Personal training in Hengelo. Wil je ook nog andere sporten doen? Dat is mogelijk bij AWA Outdoor Sports. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, hardlooptrainingen, skeeleren, bootcamp en nog veel meer.

Wil je een trainingsschema geheel op maat? Kies voor Personal training in Hengelo

Als je voor Personal training in Hengelo kiest, krijg je een trainingsschema dat geheel is aangepast op jouw sportniveau, doelen en tijdsbesteding. Aan de hand van jouw doelen wordt bepaald welke sporten je gaat doen om deze doelen verantwoord te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan krachttraining of conditietraining. Elke maand krijg je een nieuw sportschema, zodat het trainen nooit verveeld en je lichaam telkens weer geprikkeld wordt. Tijdens het sporten krijg je intensieve 1 op 1 begeleiding, zodat je bij elke training het maximale eruit kunt halen.

Krijg nog betere resultaten dankzij ons voedingsadvies

Als je kiest voor Personal training in Hengelo, krijg je naast een trainingsschema ook voedingsadvies op maat. Voeding en sport zijn onontkoombaar met elkaar verbonden als het gaat om het bereiken van goede resultaten. Als je voeding niet wordt aangepast, kunnen de resultaten zelfs uitblijven. Onze Personal trainers zullen je altijd voorzien van voedingsadvies. Op die manier leer je hoe je makkelijker gezond kunt eten. Tevens leer je hoe voeding je lichaam kan helpen met het herstellen van de trainingen. Als laatste ontvang je informatie over voedingssupplementen en hoe deze je kunnen helpen tijdens de trainingen.

Weinig te besteden? Ook dan is onze Personal training is Hengelo geschikt

Iedereen dient de kans te krijgen om gezonder en fitter te worden. Hoewel Personal training over het algemeen behoorlijk duur is, kan bij ons iedereen genieten van Personal training in Hengelo. Dit is mogelijk omdat we voordelige pakketten hebben samengesteld. Voor meer informatie kun je bellen naar: 06-53903664.

Personal training Hengelo

Begin met jouw Personal training in Hengelo

Wil je nu beginnen met het verwezenlijken van jouw droomlichaam? Bel of stuur ons dan een e-mail om je aan te melden voor de Personal training in Hengelo. De eerste les is gratis! E-mail: info@awa-outdoor.nl. Telefoonnummer: 06-53903664.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X