• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wandeling in tempo’s

PowerWalking een wandeling in verschillende wandelpas tempo’s, met speciale technieken die je worden aangeleerd. Bij het opstarten van het wandelen zijn veel minder horden te nemen. Het is makkelijk en eenvoudig. Je gaat wandelen, en klaar is Kees. Maar ook hier zijn toch nog dingen waar je rekening mee moet houden, je schoenen, kleding, fysieke problemen, maar vooral wat wil je bereiken. Wanneer je elke dag al veel loopt heeft het wandelen dan wel nut.

STOFWISSELING EXTRA STIMULEREN

Hoe kan ik het beste wandelen, met arm gebruik, met stokken welk tempo. AWA Outdoor Sports & Training Center biedt u een basis en heeft antwoord op uw vragen.

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de AWA Outdoor Sports, PowerWalking. Techniek training waar je met een beetje meer inspanning je stofwisseling extra stimuleert. Je spiermassa blijft behouden en vetreserves verminderen.

PowerWalking Training

Geïnteresseerd in PowerWalking, meldt je aan en ontvang een gratis proefles PowerWalking bij jou in de buurt ! Wij zien u graag samen met ons sporten.

Bekijk agenda

De PowerWalking Training worden wekelijks gegeven op verschillende locaties. Wij bieden PowerWalking in Enschede en Almelo aan, op verschillende locaties aan en op verschillende tijden. Klik hier voor het actuele overzicht van onze trainingsmogelijkheden.

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X