ENSCHEDE | Voor velen is de vakantie weer voorbij. Het normale leven is weer begonnen. Veelal horen wij dat men te weinig heeft gedaan tijdens de vakantie, te weinig gesport, niet om mijn voeding gelet! Ben je van plan te starten met verantwoord afvallen en bewegen, maak dan kennis met onze Fat2burn trajecten. In 35 dagen op en ontladen om je vooraf bepaalde doel te halen.

BESTE VAN TWEE WERELDEN BIJ AWA OUTDOOR ENSCHEDE – ALMELO 

Voor verantwoord Afvallen gebruikt AWA Outdoor het Fat2Burn programma, een traject dat 35 dagen duurt, waarbij je spieren behoudt, maar vet verbrandt. Het beste van twee werelden dus. In de beginfase proberen we je stofwisselingspatroon weer helemaal op orde te brengen. Daarna werken we verder en zoeken naar een levensstijl die je de rest van je leven kunt volhouden op een gezonde manier. Zonder dat je last hebt van een continu knagende maag. Zonder dat je gaat
jojoën. Zonder dat je weer een dieetboek erbij moet pakken. Ons advies is echt maatwerk; het moet bij jou en jouw levensstijl passen. Daar gaan we voor bij AWA-Outdoor, als personal trainer in Enschede en Almelo.

Neem contact met ons op voor meer informatie.  

#awa-outdoor #afvallen #startenmetafvallen #enschede #personaltrainer #fat2burn