ENSCHEDE | Wil je ervaring opdoen met mountainbiken, jezelf trainen of gewoon een keer een lekker dagje sportief bezig zijn met vrienden of familie? AWA Outdoor Sports verzorgt volledige mountainbike clinic’s, levert professionele instructeurs en biedt diverse verhuur mogelijkheden aan. Wil je er liever zelf op uit check dan onder service onze geselecteerde routes voor mountainbike in Twente.

Voor elk niveau zijn er tips & tricks! Wij bieden vanaf Enschede diverse mogelijkheden aan ook naar het buitenland! Het mountainbikenetwerk in Twente telt 19 verschillende routes, goed voor ruim 1.000 kilometer. Deze worden nu voorzien van vier verschillende classificaties.Beheer en aanleg door “Routenetwerken in Twente”.

In Twente worden deze borden op de belangrijke inrijplekken, startpunten en joinpoints (knooppunten van het mountainbikenetwerk) gezet. Ook moeilijke passages worden van een classificatie voorzien.

MTB ROUTE ENSCHEDE AWA OUTDOOR  

Deze MTB route heeft een lengte van 27,7 kilometer. (naar startpunt 2 km.)

MTB ROUTE ENSCHEDE AWA OUTDOOR

Deze MTB route heeft een lengte van 47,4 kilometer.

MTB ROUTE HAAKSBERGEN AWA OUTDOOR 

Deze MTB route heeft een lengte van 51 kilometer.

Start met je mountainbike vanaf onze locatie aan de Kotkampweg of vanaf het Rutbeek.  Uitleg over de route 

Wil je het mountainbiken liever combineren met een andere activiteit of food & drinks? Wij hebben ook gelegenheid voor diverse food & drinks op de route of na afloop. Even bijkomen en napraten over jullie ervaringen en de tips & trick die jullie geleerd hebben tijdens de mountainbike clinic. Dan ben je bij AWA Outdoor aan het juiste adres! Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze mogelijkheden.

Ontdek per mountainbike Twente!  Vanuit Enschede verhuren mountainbikes in Nederland met of zonder professionele instructeurs.