• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Word lid bij AWA Outdoor Sports voor professionele mountainbiketraining in Twente

Mountainbiken in Twente kan een geweldige manier zijn om je conditie te verbeteren en tegelijkertijd te sporten in de frisse buitenlucht. Als je gaat trainen bij AWA Outdoor Sports maakt het niet uit welk niveau je hebt. Wij hebben passende trainingsmethodes ontwikkeld voor zowel gevorderden als beginners. Op die manier word je elke keer weer uitgedaagd en blijven je vorderingen niet stilstaan. In de trainingen krijg je marathon routes, freeride en downhill mtb. Als je de voorkeur hebt voor individuele training, is dat zeker mogelijk. In dat geval staan we je bij met belangrijke tips over routes en technieken, zodat je zelfstandig kunt werken aan je doelen. Wil jij ook gaan mountainbiken in Twente? Bel dan naar: 06-53903664.

Leer de basistechnieken van mountainbiken in Twente

In principe zou je denken dat iedereen op een mtb kan stappen en mountainbiken, maar eigenlijk komt er meer bij kijken dan je zou denken. Om die reden is het zeker aan te raden om te trainen met een professional. De eerste stap van goed mountainbiken in Twente is werken aan je houding op de mtb. Zo is bijvoorbeeld een ontspannen houding op de fiets erg belangrijk om je technieken goed toe te kunnen passen. Verrassend genoeg is dit bij veel beginnende mountainbikers nog een probleem. Om die reden is begeleiding erg belangrijk. Tijdens onze trainingen leer je onder andere: remmen, bochten, sturen, afdalen, klimmen en traptechniek.

Hoe je jouw mountainbiketraining in Twente tot het hoogste niveau brengt

Wil je jouw mtb helemaal beheersen? Dan heb je een goede training nodig die je dit leert en dan kun je alleen maar leren van professionals. Bij onze mountainbiketraining in Twente leer je niet alleen de belangrijkste basistechnieken, maar leer je alles om maximaal uit te blinken in deze waanzinnige sport. Hoe meer jij je mtb beheerst, hoe makkelijker, sneller en beter je zult fietsen. Bij ons leer je: springen, stop pie, draaien, stunten, hoppen, wheelie en balanceren. Mocht dit je erg hoog gegrepen lijken, maak je dan alsjeblieft geen zorgen. Onze ervaring is dat iedereen met de juiste trainingsmethode erg ver kan komen. Hiervoor gebruiken wij de bekende a-b-c methode waardoor je op een verantwoorde wijze kunt groeien in je vaardigheden.

Wil je gebruikmaken van onze mountainbiketraining in Twente?

Wil jij ook het maximale halen uit mountainbiken in Twente? Meld je dan aan voor onze gratis proefles. Je kunt je aanmelden via de website of bel naar: 06-53903664. Of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Mountainbike Twente

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X