• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Mountainbike MTB mogelijkhede AWA Outdoor

Wil je ervaring opdoen met mountainbiken, jezelf trainen of gewoon een keer een lekker dagje sportief bezig zijn met vrienden of familie? AWA Outdoor Sports verzorgt volledige mountainbike clinic's, levert professionele instructeurs en biedt diverse verhuur mogelijkheden aan.

Hoe is het met jou bochtentechniek? Wanneer schakel je of gebruik je welke rem. Wat kun je allemaal verder wel of niet met een mountainbike, fietsen – draaien – springen – wheelie – stop pie – balanceren – hoppen (van een rijbaan gedeelte over hoppen naar een naast gelegen rijbaan gedeelte.) – stunten alles bij elkaar gevoegd. Hoe meer en hoe beter jij overweg kan met je mtb hoe beter, sneller, en makkelijker jij zult fietsen. Kortom neem eens een van deze oefeningen en herhaal deze tot je het kunt. Je zult jezelf steeds beter zien worden en uiteindelijk doe je dingen die je niet voor mogelijk hield. Bij AWA Outdoor stimuleren wij jou door een a-b-c systeem, waarin jij als deelnemer kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Onze gediplomeerde ervaren trainers neemt jullie graag mee op pad daar waar het echte mountainbike kan gaan beginnen!  Uiteraard past onze ervaren trainer zich aan naar het niveau van de deelnemers zodat iedereen wel binnen zijn/haar grenzen en comfortzone blijft fietsen. Voor elk niveau zijn er tips & tricks! Wij bieden vanaf Enschede diverse mogelijkheden aan ook naar het buitenland! 

Wil je het mountainbiken liever combineren met een andere activiteit of food & drinks? Wij hebben ook gelegenheid voor diverse food & drinks op de route of na afloop. Even bijkomen en napraten over jullie ervaringen en de tips & trick die jullie geleerd hebben tijdens de mountainbike clinic. Dan ben je bij AWA Outdoor aan het juiste adres! Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze mogelijkheden. 

Ontdek per mountainbike Twente!  Vanuit Enschede verhuren mountainbikes in Nederland met of zonder professionele instructeurs.  

MTB ROUTE ENSCHEDE AWA OUTDOOR 

Start met je mountainbike vanaf onze locatie aan de Kotkampweg of vanaf het Rutbeek. 

AFSTAND MTB

Deze MTB route heeft een lengte van 47,4 kilometer. 

STARTPUNT  MTB

Je kunt de route starten bij:

Je kunt de route starten bij:

- Winkelcentrum Stroinkslanden , Kanlhutteweg, 7542 LA in Enschede

- Lonneker Molen,  Lonneker Molenweg 80, 7525 PC in Enschede

- Haaksbergerstraat, 7513EA in Usselo

MARKERING  MTB

De route is gemarkeerd met houten palen met in het paarse het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes).

BESCHRIJVING MTB

De route is gelegen in de buitengebieden van Enschede en voert veelal over landwegen en landerijen.

OMGEVING MTB

De route is gelegen rondom de stad Enschede. De route bevat onverharde paden met enkele stukken singletrack. De route bevat een aansluiting met de route Enschede Zuid.

EXTRA INFO  MTB

Onderdeel van de Mountainbikenetwerk Twente. Wanneer er routebordjes ontbreken of onvolkomenheden op de tracks zijn, kun je dit doorgeven aan 'Routenetwerken Twente'.

mountainbike training Enschede

MOUNTAINBIKE OP LOCATIE 

Start met je mountainbike vanaf je eigen locatie naar keuze of maakt u liever gebruik van een tocht door AWA Outdoor Sports in een bekende mointainbike gebied? Dat 

kan, wiij komen naar je toe!  Start gelijk vanaf uw eigen bedrijf of verzamelpunt, met of zonder instructeur! Wij regelen het voor u en bezorgen op elke gewenste locatie onze professionele mountainbikes. 

VERHUUR VAN MOUNTAINBIKE MTB  INCLUSIEF INSTRUCTIE OP LOCATIE

mountainbike training Enschede

MOUNTAINBIKE TRAINING

Techniek training. Alleen hierop kun je jezelf intens verbeteren, je kunt de technieken aanleren en inslijpen. Echter zal je nooit uitgeleerd raken. Verleg je grenzen, ga de 

uitdagingen aan en leer jezelf kennen op een manier die je nog niet kende. Bij mountainbiken gaat het niet alleen om conditie en spierkracht, maar is een goede rij- en kijktechniek ook essentieel. AWA Outdoor Sports traint je hiervoor, onze mountainbike clinic kunnen worden gegeven op onze eigen locatie, maar ook bij u.

TECHNIEK TRAINING OP ELK NIVEAU DOOR GEDIPLOMEERDE ERVAREN TRAINERS

mountainbike clinic enschede

MOUNTAINBIKE CLINIC

Wil jij je mountainbike techniek verbeteren?  Ervaring opdoen met mountainbiken, jezelf trainen of gewoon een keer een lekker dagje sportief bezig zijn?  Ruil voor een 

dag eens de dagelijkse werkzaamheden op kantoor om voor een dag vol beleving op de mountainbike. Steeds vaker staan bedrijfsuitjes in het teken van samen actief bezig zijn, dit gecombineerd met een flinke dosis gezelligheid. Beleef en ervaar samen met je collega’s op een laagdrempelige manier de technieken van het mountainbiken en sluit af met een mooi mountainbike route door het bos.

UITDAGENDE, LEERZAME EN LEUKE CLINICS VOOR ZOWEL BEGINNERS, GEVORDERDEN ALS ECHTE SPECIALISTEN

 

 

mountainbike training Enschede

MOUNTAINBIKE TOCHTEN

Het is lastig kiezen tussen al die mountainbiketochten op de kalender. Welke moet je nu echt gereden hebben? Om je een handje te helpen, neemt AWA Outdoor met 

regelmaat deel aan diverse tourtochten in zowel Nederlands als Duitsland. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of wilt u uw eigen mountainbike tocht. Neem dan contact met ons op. 

EXPERT OP EN MET MOUNTAINBIKE IN NEDERLAND EN DUITSLAND

X