ENSCHEDE | Ben je pas begonnen met mountainbiken of wil je je techniek bijschaven? Verbeter je conditie en maak nieuwe fietsvrienden met de trainingen van Start2Bike! We starten op 29 maart as. vanaf het Rutbeek te Enschede.

Start2Bike: leer mountainbiken

Ben je pas begonnen met mountainbiken of wil je je techniek bijschaven? Verbeter je conditie en maak nieuwe fietsvrienden met de trainingen van Start2Bike!

Geplaatst door Start2Bike op Woensdag 15 januari 2020

ALLES VOOR MOUNTAINBIKEN  SERVICE

Wil je ervaring opdoen met mountainbiken, jezelf trainen of gewoon een keer een lekker dagje sportief bezig zijn met vrienden of familie? AWA Outdoor Sports verzorgt volledige mountainbike clinic’s, levert professionele instructeurs en biedt diverse verhuur mogelijkheden aan.

Ruil voor een dag eens de dagelijkse werkzaamheden op kantoor om voor een dag vol beleving op de mountainbike. Steeds vaker staan bedrijfsuitjes in het teken van samen actief bezig zijn, dit gecombineerd met een flinke dosis gezelligheid. Beleef en ervaar samen met je collega’s op een laagdrempelige manier de technieken van het mountainbiken en sluit af met een mooi mountainbike route door het bos.

AWA Outdoor heeft meer dan 40 mountainbike voor de verhuur. Wilt u dus starten en een MTB Mountainbike huren in Enschede, vraag naar de mogelijkheden.