• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Sportschool met indoor en outdoor sport in Almelo

Onze outdoor sportschool is gevestigd in Almelo in het unieke Beeklustpark. Hier bieden wij buitensporten, indoor training, personal training en Watt-Bike trainingen aan. Ons doel is om mensen te stimuleren gezonder te leven door vaker in beweging te komen en beter te eten. Bij AWA Outdoor Sports kun je dit bereiken, omdat je diverse uitdagende sporten kunt beoefenen, sport in een gemoedelijke en stimulerende omgeving en professionele begeleiding krijgt. Of je nu slanker wilt worden, een betere conditie wilt krijgen of streeft naar meer kracht. Bij onze sportschool in Almelo kun je dit allemaal bereiken mede dankzij ons enthousiaste team.

Doe mee aan onze geweldige outdoor sporten

De focus in onze sportschool in Almelo ligt voornamelijk op de outdoor sporten. Denk aan mountainbiken, skeeleren, hardlopen, power walking en wielrennen. Alle sporten kunnen in groepsverband uitgevoerd worden onder professionele begeleiding. Je gaat dus niet alleen maar fietsen of hardlopen, maar je leert ook hoe je de techniek optimaal kunt beheersen. Tevens word je elke training uitgedaagd om grenzen te verleggen. Liever zelfstandig aan de slag? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Voor iedere sport hebben we starterscursussen en vervolgtrajecten voor gevorderden.

Outdoor en indoor sporten voor meer kracht, behendigheid en conditie

Het is bij onze sportschool in Almelo ook mogelijk om indoor en outdoor te sporten middels uitdagende groepstrainingen. Tijdens deze trainingen wordt er een mooie afwisseling gemaakt in kracht-, conditie- of HIIT-training. Meer informatie over deze geweldige manier van trainen kun je vinden bij Bodyrun, INsane en Bootcamp.

Op zoek naar Personal training? Kom dan ook naar onze sportschool in Almelo

Het is ook mogelijk om jezelf aan te melden voor personal training. Hierbij kun je kiezen uit 1 op 1 training of training in hele kleine groepen. Het voordeel van Personal training is dat je trainingsschema helemaal op jouw sportniveau, doelen en lichaam is aangepast. Tevens krijg je ook voedingsadvies zodat je nog sneller resultaten kunt boeken.

Sportschool Almelo

Hulp nodig bij afvallen? Kies voor het F.I.T. programma

Eén van de grootste redenen om te gaan sporten, is om een strakker en slanker lichaam te krijgen. Om die reden biedt onze sportschool in Almelo ook een voedingsbegeleidingsprogramma aan. In 3 fases leer je om steeds gezonder te gaan eten en ga je ook afvallen. Benieuwd naar dit programma? Bekijk dan de F.I.T. lifestyle coaching programma’s.

Ook lid worden van onze sportschool in Almelo?

Wil je weer lekker gaan sporten of je prestaties nog meer verbeteren? Word dan lid van onze sportschool in Almelo. Dit kan via de website, telefonisch en via de e-mail. Telefoonnummer: 06-53903664. E-mail: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X