• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Indoor en outdoor sporten bij onze sportschool in Enschede

Ben je op zoek naar een unieke sportschool in Enschede? Kom dan eens kijken bij de sportschool in Enschede van AWA Outdoor Sports. Wij bieden jou een groot scala aan uitdagende outdoor sporten. Daarnaast kun je bij ons ook indoor trainen of meedoen aan de Watt-Bike training of Personal training. Ons doel is jou helpen om gezonder te leven door te sporten en een beter eetpatroon aan te meten. Dit kunnen we mogelijk maken door je professionele begeleiding aan te bieden in een sportomgeving die stimulerend en gemoedelijk is. Interesse om lid te worden van onze sportschool in Enschede? Bel: 06-53903664.

Meld je aan en ga van start met onze uitdagende outdoor sporten

Als je van lekker sporten in de buitenlucht houdt, zit je bij onze sportschool in Enschede helemaal goed. Het grootste gedeelte van onze sporten vinden namelijk lekker buiten plaats. Of je nu beginner of gevorderde bent: we hebben voor iedereen een uitdagend trainingsprogramma. Dit programma is niet alleen gericht op het verbeteren van je conditie, maar ook van je techniek. Onze outdoor sporten zijn: mountainbiken, skeeleren, power walking, hardlopen of wielrennen.

Breng je fit level tot een hoger niveau

Wil je jouw grenzen verleggen en tot het uiterste gaan? Wil je tijdens één les je conditie en kracht opbouwen, werken aan je behendigheid, lenigheid en explosiviteit? Doe dan mee met onze intensieve en explosieve lessen van Bodyrun, Bootcamp of INsane. Deze trainingen worden in groepsverband gegeven, zodat je elkaar nog meer kunt stimuleren om het maximalen uit de training te halen.

Wil je Personal training? Ook dat hebben we in onze sportschool in Enschede

Geef je niks om groepslessen en wil je liever individueel trainen of in hele kleine groepen met 1 trainer die alle tijd voor je heeft? Meld je dan aan voor onze Personal training. Personal training is ook ideaal voor mensen met een drukke agenda. Bij de Personal training krijg je een sportschema, geheel aangepast op jouw sportniveau, doelen en lichaam.

Sportschool Enschede

Wil je gewicht verliezen? Meld je aan voor het F.I.T. programma

Wil je op een verantwoorde en succesvolle manier gewicht verliezen? Dan is het F.I.T. lifestyle coaching programma misschien iets voor jou. In 3 fases leer je gestaag gewicht te verliezen. Tevens krijg je bij onze sportschool in Enschede ook informatie over voedingssupplementen en efficiënt sporten.

Wil je komen sporten bij onze sportschool in Enschede, meld je aan!

Wil je ook sporten in de buitenlucht en jezelf uitdagen? Kies dan voor onze sportschool in Enschede. Bel voor meer informatie naar: 06-53903664 of verstuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

    Personal training is op reservering

    X