AWA Outdoor Enschede en Almelo houdt zich bezig met outdoor sporten gespecialiseerd in mountainbiken, lopen, rennen, fietsen, skeeleren en vele andere vormen van outdoor sport.

Outdoor sport is niet alleen leuk het bevorderd meer de gezondheid dan binnensporten.
AWA outdoor bied ondersteuning en uitdaging.
Dit geld voor alle niveau’s van beginnende tot de geroutineerde sporters.

IS OUTDOOR SPORT IETS VOOR U?

Als u zich deze vraag stelt bent u al 90% op weg om aan de slag te gaan met outdoor sport. Vooral voor de net beginnende zijn deze trainings methodes een zeer veilige en betrouwbare manier om goed en gezond te starten, en vooral het vol te houden zonder die blessures of energie leegloop na een te fanatieke start, er meer plezier uit te halen en gezond bezig blijven is ons doel. Wat is uw doel?

OUTDOOR SPORT IS LEUK!

Voor de beter getrainde zijn er al meer trainingen op niveau, waar vooral de techniek en een gezonde uitbouw of juist onderhouding van het opgebouwde trainings niveau centraal staat. Dit kost in de begin periode altijd moeite, maar levert uiteindelijk een beter resultaat.

OUTDOOR SPORT IS GEZOND

U bepaald zelf uw intensiteit en inzet. AWA-Outdoor zal u uiteraard daarbij adviseren of uw doelstelling realistisch is. Maar ook onze personal trainer met vele jaren fitness les ervaring kan door AWA-Outdoor beschikbaar gemaakt worden.

Een team van gediplomeerde instructeurs, sportmasseur, fysiotherapeuten en bewegingsspecialisten zorgen ervoor dat u op welk niveau dan ook, een veilige en gedegen trainingsopbouw krijgt, een tussentijdse controle en evaluatie, en uiteindelijk u te behalen doelstelling. Dit zal voor een groot deel via het internet gaan, maar ook de techniektraining op locatie leren u heel veel nieuws.

X