• Resultaat gericht
 • Gratis proefles
 • Verantwoord bewegen
 • 100% persoonlijk en betrokken
 • Veilig en op maat

Outdoor sportschool in Goor? Kies voor AWA Outdoor Sports

Is het tijd voor jou om weer een fit en gezond lichaam te creëren? En wil je dit bereiken door middel van uitdagende outdoor sporten, trainen in groepsverband of individueel met daarbij een professionele begeleiding? Dan ben je bij onze sportschool in Goor aan het juiste adres. Elke dag streven we ernaar om onze leden te helpen een gezondere levensstijl erop na te houden. Bij ons kun je terecht voor gave outdoor sporten, indoor training, personal training en voedingsadvies. Wat je doel ook is, je kunt deze zeker bereiken middels onze steun en begeleiding.

Werk aan je techniek en conditie door outdoor sporten

Onze sportschool in Goor is gespecialiseerd in outdoor sporten en deze specialisatie is terug te zien in onze service en begeleiding. Zo kun je bij ons eerst je huidige conditie laten meten. Vervolgens word je professioneel begeleid. Deze begeleiding is niet alleen gericht op de opbouw van conditie, maar ook om het aanleren van de juiste techniek. Onze outdoor sporten zijn:

 • Hardlooptraining
 • Mountainbiken
 • Skeeleren
 • Wielrennen
 • Power wandelen

Ga tot het uiterste door intensieve trainingen in onze sportschool in Goor

Wil je jouw lichaam maximaal uitdagen voor maximaal resultaat? Meld je dan aan voor onze meest uitdagende trainingen: Bootcamp, Bodyrun en INsane. Hoewel elke training een geheel eigen stijl heeft, kun je bij alle drie rekenen op een betere conditie, meer kracht, behendigheid, lenigheid en een sterkere core. Kortom: de perfecte training voor je gehele lichaam. Meld je aan voor een gratis proefles op onze sportschool in Goor via deze website.

Ook bij onze sportschool in Goor: Personal Training

Als je liever individueel sport onder persoonlijke begeleiding, dan is onze personal training wellicht meer iets voor jou. Bij onze sportschool in Goor kun je jezelf apart aanmelden voor de Personal training. Wanneer je jezelf aanmeldt, krijg je een sportschema dat geheel is afgestemd op jouw doelen, sportniveau en jouw lichaam. Tevens krijg je ook essentieel voedingsadvies.

Sportschool Goor

Hulp bij afvallen

Ben je de strijd met de kilo’s zat en wil je hier verandering in aanbrengen? Ook hiervoor ben je bij onze sportschool in Goor aan het juiste adres. Wij hebben een succesvol afslankprogramma F.I.T. lifestyle coaching. Dankzij onze professionele 3 fase begeleiding ga je zeker je doelen bereiken!

Interesse in onze sportschool in Goor?

Met de hulp van onze sportschool in Goor kun ook jij jouw doelen bereiken, prestaties verbeteren en persoonlijke records verbreken. Meld je aan via de website of bel naar: 06-53903664. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@awa-outdoor.nl.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

  Personal training is op reservering

  X