• Resultaat gericht
 • Gratis proefles
 • Verantwoord bewegen
 • 100% persoonlijk en betrokken
 • Veilig en op maat

Een unieke sportschool in Oldenzaal? Word lid bij AWA Outdoor Sports

Wil jij een fitter lichaam? Bij onze sportschool in Oldenzaal kun je dit bereiken door het beoefenen van waanzinnige outdoor sporten, trainen in groepsverband, individuele training en personal training. En dat altijd in combinatie met professionele begeleiding. Ons team aan specialisten streeft er elke dag naar om leden te helpen gezonder te leven. Dit kan bereikt worden door doelgericht te sporten, trainingsschema’s op te stellen en voedingsadvies te geven.

Verbeter je conditie en je techniek bij onze outdoor sporten

Bij onze sportschool in Oldenzaal focussen we ons voornamelijk op uitdagende outdoor sporten. Welke outdoor sport je ook kiest, je kunt altijd rekenen op professionele begeleiding. Deze begeleiding is erop gericht je te helpen jouw techniek en conditie te verbeteren. Zowel beginners als gevorderden hebben zeker baat bij onze trainingen. De outdoor sporten die je bij ons kunt doen:

 • Skeeleren
 • Mountainbiken
 • Hardlopen
 • Power wandelen
 • Wielrennen

Intensieve en explosieve trainingen in onze sportschool in Oldenzaal

Als je jouw lichaam echt wilt pushen, als je je grenzen wilt verleggen en maximale resultaten wilt behalen, dan zijn de intensieve trainingen van onze sportschool in Oldenzaal echt iets voor jou. Deze trainingen zijn: Bodyrun, INsane en Bootcamp. De kracht van deze trainingen is de combinatie van conditietraining en krachttraining op een uitdagende wijze. Deze trainingen zijn ook ideaal voor diegene die willen afvallen. Naast kracht en conditie werk je ook aan je souplesse, behendigheid en explosiviteit.

Onze sportschool in Oldenzaal heeft ook Personal training

Vind jij het fijner om individueel te trainen met intensieve begeleiding? Dan is Personal training van onze sportschool in Oldenzaal zeker iets voor jou. In slechts een uurtje per week kun je werken aan jouw doelen. Omdat je een persoonlijk trainingsschema hebt dat geheel is afgestemd op jouw doelen, lichaam en sportniveau, ga je zeker jouw ideale lichaam bereiken. Bij onze Personal training krijg je ook voedingsadvies.

Sportschool Oldenzaal

Wil je graag hulp om af te vallen?

Veel mensen beginnen met sporten omdat ze een aantal kilo’s kwijt willen. Helaas zal alleen sporten niet voldoende zijn om af te vallen. Het is erg belangrijk dat je ook je voeding aanpast. Om je hierbij te helpen, hebben we een succesvol afslankprogramma opgesteld: F.I.T. lifestyle coaching. Bij dit programma ga je in 3 fasen gewicht verliezen. Meer informatie? Neem contact op!

Wil je komen sporten in onze sportschool in Oldenzaal?

Wij, van de sportschool in Oldenzaal, staan voor je klaar om jou te helpen je doelen te bereiken. Meld je aan via deze website of stuur een e-mail naar: info@awa-outdoor.nl. Of bel naar: 06-53903664.

Bekijk de agenda

Overzicht Sports & Trainingen

 

Aanmelden gratis proefles

  Personal training is op reservering

  X