• Resultaat gericht
  • Gratis proefles
  • Verantwoord bewegen
  • 100% persoonlijk en betrokken
  • Veilig en op maat

Wielrennen bij AWA-outdoor

Het wielrennen is hot in Nederland maar ook daar buiten. Er zijn tal van verenigingen en clubs die zich bezig houden met deze prachtige sport. Awa-outdoor biedt u de basis trainingsopbouw aan, die iedereen zou moeten kunnen. Ook zal er op het gebied van techniek nog veel te leren zijn. En uiteraard de materialen welke nodig zijn, wat voor soort race bike, welke voeding, kleding, enz., kortom ook deze afdeling zal een baken van info gaan verstrekken, en uiteindelijk een plek waar u de technieken kunt aanleren.
Wielrennen: We starten rond maart TOT… het kan, ook weer! fiets fit race clinic’s, in samenwerking met de NTFU. Keep up to date of meld je alvast aan.

Race klimmen, bochten, remmen, maar vooral op souplesse fietsen. Wie het al kan, mag zeker ook met ons mee, maar wil je het echt leren dan moet je je zeker opgeven. We gaan rijden in verschillende niveau’s dus er past er altijd een bij jou snelheid. Er word gewerkt in zowel groepen als individueel indien dit nodig is. Dus wil je meer en beter, haal dan met Awa-outdoor het beste uit jezelf. Het seizoen loopt bij ons zo lang mogelijk door, en natuurlijk kun je switchen naar de mtb.

                                                                                                                                                                          

THE 2RIDE    

Met de speciale Awa-outdoor training fietsen, gaan we op pad en worden er gedurende deze rit al jouw gegevens (HR, Ownzone en dergelijke) opgeslagen en leren we jou hoe jij op dat moment de bepaalde training vormen DOOR HET TE DOEN! het beste kunt doorlopen. Kosten zijn 35,00 per persoon, incl. fiets en gaat van start met 2 deelnemers aan een sessie. Dus geef je op als je eens is wat meer over trainingprincipes wilt leren. Maar vooral wanneer je je trainingsopbouw wilt verbeteren. Natuurlijk ook als je gewoon nieuwsgierig bent over hoe jij op dit moment conditioneel in elkaar steekt. Deze sessie is gericht op de conditie niveaus die u als deelnemer altijd doorloopt. Na deze rit zien uw trainingen er waarschijnlijk ineens anders uit.

Zeer leuke echte aanrader!

X